If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Търся къде се намира термопрекъсвача на релето на вентилатора на парното
Чак сега разбирам, че полупроводниковите елементи са вечни...
Спри вече, че ставаш смешен. Че си некомпетентен отдавна го показа.
При кондензаторите няма умора(въпреки, че това не е точната дума), а им изтича или изсъхва електроилта.
Въобще не разбирам какво искаш да докажеш с този безмислен спор? И на кой? Ако заради мен си правиш труда - недей. Съдейки по постовете ти в други теми, виждам че си компетентен по всякакви въпроси. Не се принизявай до моето ниво на прост провинциален "майстор" дето му викат така щото не му знаят името.
Благодаря за търпението на всики дето четат темата и глупостите ми.
Не се принизявай до моето ниво на прост провинциален "майстор" дето му викат така щото не му знаят името - ти го каза
Значи и пясъкът старее, а?
Инжекционната система е сложна, но доброто при нея е, че не изисква специално отношение към шофирането и поддръжката. Единственото, което трябва да знаят собствениците на автомобили, е, че в елементите се използват полупроводници, които стареят с времето, което налага и тяхната подмяна.
TLL Media...Дори изправните полупроводникови ключове имат в изключено състояние .... Сред недостатъците им е, че стареят с времето заради термичното износване. ...
Това са го писали по-умни от нас...
Май много книжки не си прочел когато е трябвало?
Даже мисля, че въобще не си чел в тази насока.
Ако искаш да ти пусна някое линкче за у-во на транзисторите?
Сега има Интернет - прочети преди да пишеш глупости и да се правиш на интересен...
Май и по литература не си бил много добре - виждам, че не разбираш иронията.
Май много книжки не си прочел когато е трябвало?
Даже мисля, че въобще не си чел в тази насока.
Ако искаш да ти пусна някое линкче за у-во на транзисторите?
Сега има Интернет - прочети преди да пишеш глупости и да се правиш на интересен...
Май и по литература не си бил много добре - виждам, че не разбираш иронията.
Силицият "наистина" старее, дупките в полупроводника изчезват, електроните се изпаряват. Само дето пясъкът (той е силиций) е на милиони години и вече не е пясък от старост. Виж за Германиевите съм съгласен, ама явно ти не правиш разликата. Продължавай да четеш
Comment